Polityka prywatności

Ochrona prywatności Użytkowników serwisu internetowego VISIX.pl ma dla nas ogromne znaczenie, dlatego poniżej znajdują się informacje wyjaśniające zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o Użytkowniku.

Przetwarzanie danych osobowych Użytkowników

Użytkownik może korzystać z serwisu internetowego VISIX.pl nie ujawniając, kim jest i nie podając danych osobowych. VISIX.pl potrzebuje jednak tych informacji od Użytkownika w celu prowadzenia korespondencji, udostępniania walidowanych dokumentów. Jeśli Użytkownik zgłosi za pośrednictwem serwisu internetowego VISIX.pl zapotrzebowanie na produkt, usługę, materiały marketingowe lub poprosi o oddzwonienie, firma VISIX Systemy informatyczne wykorzysta podane przez niego dane osobowe
w celu realizacji takiego zlecenia.

Dane osobowe zawarte w formularzach internetowych, jak również inne zebrane przez firmę VISIX Systemy informatyczne dane osobowe Użytkowników przetwarzane są w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Użytkownika zezwolenia oraz wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r.
o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.)oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204).

Prawo do weryfikacji, modyfikacji i usunięcia danych osobowych

Każdemu Użytkownikowi, który wypełnił formularz rejestracyjny czy w inny sposób udostępni firmie VISIX Systemy informatyczne dane osobowe firma zapewnia dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia.

Linki do innych stron internetowych

Serwis internetowy VISIX.pl może zawierać odsyłacze do innych serwisów. VISIX Systemy informatyczne nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za procedury dotyczące ochrony prywatności i zawartość tych innych serwisów.

W przypadku pytań Użytkowników dotyczących powyższej informacji temat ochrony prywatności, warunków korzystania z serwisu czy możliwości kontaktu z nami, prosimy o wysyłanie uwag na adres: visix@visix.pl

Oferta Nasza misja Skontaktuj się

VISIX Systemy informatyczne

ul. Reja 19 62-100 Wągrowiec
tel: +48 (0) 501 710 120 E-mail: visix@visix.pl
NIP: 766 19 40 695
Zajmujemy się projektowaniem i wytwarzaniem zaawansowanych systemów informatycznych
wspierających pracę w rozmaitych dziedzinach przenysłu i badań naukowych.
Nasze oprogramowanie cechuje wysoka jakość wykonania, minimalizm,
ukierunkowanie na użytkownika oraz bardzo konkurencyjna cena.
(c) 2017 by VISIX, Theme by trendyWebStar modified by Leospace

Zapisz się na nasz newsletter!

Zapisz się, a będziemy Cię informować o wszystkich nowosciach!